Vissza a Hungaroringre

Nagy Norbi, a 2017-es ETCC ezüstérem megszerzése után, kipróbálja magát a rali szakágban, igaz, csak a Szilveszter Rallye-ra.

Immár hagyományosnak mondhatóan, az év utolsó autósportos eseményén felhúzza a kesztyűt, hogy megmérettesse magát egy komoly, ralis mezőnyben. A pálya ismerős környezet számára, az autóban, ami egy összkerékhajtású Mitsubishi Lancer Evo IX is otthonosan mozog már, hiszen tavaly is ezzel indult. Egyetlen furcsaság számára a mellette ülő navigátor. Szilassy Arnold nem kisebb feladatot vállal idén magára, minthogy egy gyorsasági autóversenyző itinerjét papírra veti, majd azt versenykörülmények között visszamondja. Szerencsére Norbiék nem először rajtolnak közösen a Hungaroring aszfaltján! Azt meg, hogy ebből az elég egyedi itinerből mi lesz, azt holnap és pénteken meglátjuk.

A versenyzőpáros az első nap adminisztrációs procedúráján már túl van és néhány tesztkilométert is begyűjtöttek. Csütörtökön reggel 10:30 körül, míg pénteken 9 után egy kicsivel rajtol el a Nagy Norbert – Szilassy Arnold páros a 30-as rajtszámmal.