Egy élményekkel teletömött hét volt az első, marokkói versenyhétvégém!

Kezdődött a hetünk egy “Driver’s Camp” nevezetű program sorral, amikor is az egész WTCR mezőnyt quad túrára, közös kerékpározásra, futásra, és célba lövésre hívták. Én, személy szerint nagyon élveztem az egészet, jó volt egy kicsit összeszokni a bajnokság többi indulójával.

 Csütörtökön részt vettünk egy nagyon színvonalas megnyitó ünnepségen, ahol a helyi ízeket kóstolhattuk meg, illetve helyi produkciókat néztünk.

 

 

 

 

 

Péntek már a hivatalos, “száraz” programok napja volt.

Majd következett a hétvége!

Ebben az évben, minden ebbe a két napba van zsúfolva. A nap végére az egész csapat nagyon elfáradt, jobban mint valaha. Az első kettő, félig vizes szabadedzés, nem a legjobb körülmény volt az első menésre, egy ilyen pályán. Ettől függetlenül élveztem.

Majd jött az időmérő és az első futam, ahol a 16. lettem. Végig annyira vigyáztam az autóra, amennyire csak lehetett. Mégiscsak az első futamom! Plusz vasárnapra is kell autó!

 

 

 

 

A vasárnapi, második futamot élveztem a legjobban. Volt egy elég izgalmas előzésem is, Tom Coronellel szemben. Jó volt visszanézni!

Egész hétvégén nagyon kellett figyelni az elmelegedő fékekre, volt is belőle pár feszült pillanatom. Többször is a kézifék mentette meg a CUPRA épségét. Összességében úgy gondolom, hogy egy jó verseny volt. Élveztem, örülök, hogy itt lehetek a WTCR-ben!

Na de most következik a hazai futam!:)

fotók: ngtphotograph