Egy új projekt kezdete

Mindig is álmom volt, hogyha egyszer saját versenyautóm lesz, akkor az egy hegyi autó lesz. Nos, úgy tűnik, hogy ez a pillanat is elérkezett az életemben. A napokban ugyanis egy hazánkban legendásnak mondható versenyautó került hozzám. A híres Mitsubishi Lancer Evo VI. Az autóval korábban Herter Gusztáv versenyzett, majd körülbelül 5 év kényszerpihenőre vonult.

A hazaszállítást követően jelenleg most egy műhelyben pihen, és ha mondhatjuk, úgy akkor ”műtétre” vár. Ilyen sokévnyi állás semmilyen autónak nem tesz jót, pláne nem egy versenyautónak. Az elkövetkezendő hetekben a szétszerelésé valamint a teljes átnézésé lesz a főszerep. Az első verseny, amin indulni szeretnék az Evo-val az nem más, mint a hazai pályám, a Mátrai Hegyiverseny. Sajnos az idei verseny időpontja vészesen közel van, és nem látni reális esélyt, hogy addigra készen lesz. A jövő évben viszont szinte 100%-ra kijelenthető, hogy a ”Szörnnyel” vágok neki a viadalnak, és ha úgy van még az is lehetséges, hogy nem csak egy hegyi versenyen indulok abban az évben vele.

Ez azonban még a jövő zenéje, jelen pillanatban még arra kell koncentrálnunk, hogy az autót műszakilag tökéletes állapotba hozzuk. Azt terveztem, - és ez a kis bejegyzés legyen az első helyzetjelentés az autóról -, hogy a jövőben mindig írok majd ide az oldalamra, határozatlan időközönként egy cikket arról, hogy éppen az ”újraélesztés” mely stádiumában tartunk a Lancerrel.

Tehát figyeljétek a közösségi médiát, hogy le ne maradjatok a Hegyi Szörny felemelkedéséről!