„NEM VAGYOK ELÉGEDETT” – MONDTA NAGY NORBI

„Nem vagyok elégedett!” – nyilatkozta Nagy Norbi a szezon első időmérője után Franciaországban.

Norbi, új csapattal, új autóval vágott neki az idei évnek. A pénteki szabadedzésen tesztelte a pályát, a kocsit és önmagát. Szombat reggel új beállításokkal, másik garnitúra gumival kezdte az edzést. Látszott a folyamatos javulás a pénteki naphoz képest több, mint 3 másodperccel ment jobb köröket. A kategória negyedik helyén zárt . A délutáni időmérőt, mind a csapat mind a versenyző is várta. Végül azonban a kategória 9. helyére volt elég az időmérő eredeménye.

Cselényi Balázs az MGS Racing Team csapatfőnöke az időmérő után azt nyilatkozta, hogy – „az autón a reggeli beállításokhoz képest még állítottunk. Sajnos valószínűleg ez az írány nem volt megfelelő, mivel a kocsi és Norbi nem kerültek a megfelelő összhangba. Jelenleg a megfelelő beállítást keressük az eddig két nap tapasztalata alapján, hogy vasárnap reggel a legjobbat hozzuk ki Norbiból és Cheviből a pályán. Tegnap is éjfélig dolgoztunk, ma is megtesszük. Bízunk benne, hogy holnapra még jobb kocsit teszünk Norbi alá, és ő a lehető legjobbat hozza majd.”

Nagy – „Elégedetlen vagyok, mert több van bennem és a kocsiban is. Ma még keressük a csapattal a megfelelő beállítást. Úgy gondolom, hogy a reggeli irányába kell tovább haladnunk. Holnap kemény napunk lesz.” – nyilatkozta a pilóta.

A versenypálya 
A Circuit Paul Ricard versenypálya Franciaországban, Le Castelletben található Marseille-tól 39 km-re. 1971-től rendezték itt a Formula 1-es bajnokság francia nagydíját. Az idén először jött erre a pályára WTCC és az ETCC mezőny.